<<< Start | Vår kompetens | Tjänster | Kurser | Mjukvara | Partners | Kontakta oss

Konsultprofiler

tigerteam.se består av Michel Blomgren - egenföretagare (M. Blomgren IT-Säkerhet) och Xavier de Leon - frilansande IT-säkerhetskonsult. Tillsammans har vi jobbat för organisationer i över 15 länder. Vi är unga, men inte för unga för att sakna erfarenhet - framförallt har vi utnyttjat Internet för att bredda våra horisonter.

Michel Blomgren

Michel Blomgren har 13 års erfarenhet av IT och data-kommunikation och har specialiserat sig på sårbarhetsanalys, penetrationstest, e-postsanering (filtrering av virus, maskar och spam), "hacker-utbildning", säker programmeringsmetodik (Unix/Windows) och rådgivning i IT-säkerhetsfrågor. Han har en bakgrund som systemutvecklare, programmerare, administratör och testare av bl.a. kopieringsskydd. Michel är skaparen av SENTINIX™, en GNU/Linux-distribution (ett komplett operativsystem) för övervakning, intrångsdetektion och anti-spam, anti-virus. Han står även som upphovsman till en mängd "Open Source"-applikationer, många direkt säkerhetsrelaterade (gwee, sbd, rrs, sishell, m.fl.).

Michel Blomgren har ägnat sig åt att penetrationstesta Unix-system (Linux, FreeBSD, NetBSD, OpenBSD, Solaris (SunOS), QNX) och att utveckla applikationer för penetrationstest under de senaste 2 åren. Han har även god kunskap kring Microsoft Windows (2000/XP/2003) och penetrationstest av Windows-system. Michel Blomgren har haft uppdrag för kunder i Sverige, Malaysia, USA och Japan.

Xavier de Leon

Xavier de Leon är bosatt i USA och har 5 års erfarenhet inom IT-säkerhet. Han har genomfört ett stort antal sårbarhetsanalyser och penetrationstester åt företag och organisationer både inom och utanför USA. Xaviers kunskap omfattar flera olika tillämpningar och operativsystem inklusive FreeBSD, NetBSD, OpenBSD, Linux, Irix, AIX, HPUX, DGUX, samt Solaris (SunOS). Xavier de Leon har haft uppdrag för kunder i USA, Kanada, Puerto Rico, Tyskland, Ryssland, Ukraina, Malaysia och flera länder i Sydamerika.

Kontakta michel.blomgrentigerteam.se för mer information.tigerteam.se and the tigerteam.se logotype are trademarks of M. Blomgren IT-Säkerhet
All contents Copyright © 2004 by Michel Blomgren - All Rights Reserved

The tiger photographs were taken at Kolmården Zoo